Szarka s dištancom na tri týždne za udretie súpera do tváre

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 17:49 • 2 min
Szarka s dištancom na tri týždne za udretie súpera do tváre

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) pozastavila útočníkovi Ákosovi Szarkovi v službách fortunaligového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda športovú činnosť na tri týždne od 18. júla 2016 za hrubé nešportové správanie - udretie súpera rukou do oblasti tváre po odohratí lopty protivníkom.

slovakia

left justify in out

Szarka síce v predmetnom súboji úvodného kola Fortuna ligy 2016/2017 na pôde MŠK Žilina (2:2) nedostal ani žltú kartu, no na základe podnetu delegáta - pozorovateľa mu pôvodne až do vyriešenia prípadu pozastavili činnosť. Dvadsaťpäťročný zakončovateľ už vynechal nedeľňajší duel 2. kola na ihrisku FC Spartak Trnava (1:2).

DK SFZ žiada klub 1. FC Tatran Prešov o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu divákov (použitie pyrotechniky aj s prerušením hry a vulgárne pokriky) počas stretnutia 2. kola Fortuna ligy proti MFK Zemplín Michalovce (0:0).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies