Szarka proti Slovanu jubilantom, chce viac gólov

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 11:30 • 2 min
Szarka proti Slovanu jubilantom, chce viac gólov

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalový útočník FC DAC 1904 Dunajská Streda Ákos Szarka vstúpi v sobotu do klubu "stovkárov".

slovakia

left justify in out

Nie v počte ligových gólov, ale zatiaľ len v počte štartov v najvyššej slovenskej súťaži. Jubilejný 100. zápas odohrá proti svojmu bývalému klubu ŠK Slovan Bratislava, v ktorom pôsobil od mládežníckych kategórií.


"Stovka je pekné číslo, azda ešte bude narastať. Verím, že bude stúpať aj číslo v kolónke gólov, lebo tých doterajších 18 je málo. V tejto sezóne by som chcel moje konto ešte čo najviac zveľadiť, no prvoradé je, aby sa darilo tímu. Proti Slovanu nás čaká plný dom a elektrizujúca atmosféra. Verím, že nás budú fanúšikovia celý zápas podporovať, spolu to zvládneme a získame tri body,“ citoval oficiálny web DAC pred sobotňajším šlágrom 25. kola Ákosa Szarku, ktorý je s 9 gólmi najlepším strelcom dunajskostredského mužstva v tomto ročníku Fortuna ligy. Dvadsaťpäťročný zakončovateľ strelil všetkých 18 ligových gólov za Dunajskú Stredu, ktorej dres si doteraz obliekol v 53 stretnutiach.


V aktuálnej sezóne si 100. prvoligový štart pripísali aj ďalší dvaja dunajskostredskí hráči - Erik Pačinda (v 7. kole) a Branislav Ľupták (v 18. kole).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies