System of a Down zatiaľ nevedia, kedy vydajú nový album

NETKY.SK • 11 Január 2015, 10:42 • 2 min
System of a Down zatiaľ nevedia, kedy vydajú nový album

USA - Arménsko-americká kapela System of a Down zatiaľ nevie, kedy vydá nový album.

slovakia

left justify in out

Formácia, ktorú tvoria spevák Serj Tankian, gitarista Daron Malakian, basgitarista Shavo Odadjian a bubeník John Dolmayan, plánuje tento rok odohrať turné v Amerike a Európe. Ako prezradil Tankian v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone, o nahrávaní ďalšieho počinu rozhodnú až po koncertnej šnúre. „Rozprávali sme sa o tom. Odohráme plánované turné, vrátime sa a uvidíme, kde sa teraz kapela nachádza a či budeme mať skladby, ktoré sa budú hodiť pre System, teda ak ich budeme mať ja alebo Daron. Sme otvorení spolupráci, ale zatiaľ nemáme žiadne plány, ktoré by sme mohli oznámiť,“ uviedol hudobník.

 

Kapela System Of A Down vznikla v roku 1994 v Kalifornii, ale všetci jej členovia sú pôvodom Arméni. Debutovali v roku 1998 eponymnou štúdiovou nahrávkou, celosvetový úspech však dosiahli až s druhým albumom Toxicity (2001). Nasledovali nahrávky Steal This Album! (2002), Mezmerize (2005) a Hypnotize (2005). Rok po vydaní poslednej menovanej oznámili, že si dávajú pauzu, aby sa jednotliví členovia mohli venovať sólovým projektom. Na koncertné pódiá sa vrátili v roku 2011. Držitelia prestížnej ceny Grammy majú na konte hity ako Chop Suey!, Toxicity, B.Y.O.B. alebo Hypnotize. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona