System Of A Down vystúpia v Prahe i Krakove

NETKY.SK • 10 Október 2016, 16:33 • 2 min
System Of A Down vystúpia v Prahe i Krakove

PRAHA - Arménsko-americká kapela System Of A Down ohlásila dátumy budúcoročného európskeho turné. Formácia sa predstaví napríklad aj 12. júna v pražskej O2 aréne a o päť dní neskôr na Impact festivale, ktorý sa bude konať v krakovskej Tauron Aréne. Okrem toho vystúpia aj vo Francúzsku a Španielsku.

slovakia

left justify in out

Skupina ponúkla v roku 2005 svoje zatiaľ posledné dva albumy Mezmerize a Hypnotize. Muzikanti nedávno zverejnili na internete spoločné fotografie zo štúdia.


Kapela System Of A Down vznikla v roku 1994 v Kalifornii, ale všetci jej členovia sú pôvodom Arméni. Debutovali v roku 1998 eponymnou štúdiovou nahrávkou, celosvetový úspech však dosiahli až s druhým albumom Toxicity (2001). Nasledovali nahrávky Steal This Album! (2002) a spomínané Mezmerize a Hypnotize. Rok po vydaní poslednej menovanej oznámili, že si dávajú pauzu, aby sa jednotliví členovia mohli venovať sólovým projektom. Na koncertné pódiá sa vrátili v roku 2011. Držitelia prestížnej ceny Grammy majú na konte hity ako Chop Suey!, Toxicity, B.Y.O.B. alebo Hypnotize.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies