System Of A Down tak skoro nevydajú nový album, tvrdí gitarista

NETKY.SK • 5 Jún 2018, 07:42 • 2 min
System Of A Down tak skoro nevydajú nový album, tvrdí gitarista

BRATISLAVA - Gitarista arménsko-americkej kapely System Of A Down Daron Malakian vyhlásil, že formácia tak skoro nevydá nový album.

slovakia

left justify in out

"Nemôžem povedať, že už nikdy, ale teraz to vyzerá tak, že spolu nič nevytvoríme. Stále spolu hráme, sme priatelia. Je to skôr o tom, kde sa každý z nás nachádza vo svojom živote. Každý z nás chce urobiť niečo iné. Sú medzi nami kreatívne rozdiely, každý chceme, aby ďalší album Systemu, ak ho niekedy vôbec nahráme, išiel iným smerom. Myslím si, že je to fajn. Nie som nahnevaný alebo tak," vyjadril sa.

Kapela System Of A Down vznikla v roku 1994 v Kalifornii, ale všetci jej členovia sú pôvodom Arméni. Debutovali v roku 1998 eponymnou štúdiovou nahrávkou. Celosvetový úspech však dosiahli až s druhým albumom Toxicity (2001). Nasledovali nahrávky Steal This Album! (2002), Mezmerize (2005) a Hypnotize (2005). Rok po vydaní Hypnotize oznámili, že si dávajú pauzu, aby sa jednotliví členovia mohli venovať sólovým projektom. Na koncertné pódiá sa vrátili v roku 2011. Držitelia prestížnej ceny Grammy majú na konte hity ako Chop Suey!, Toxicity, B.Y.O.B. alebo Hypnotize.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies