Sýrsky žiadateľ o azyl spáchal v Nemecku za dva roky 200 trestných činov

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 09:35 • 2 min
Sýrsky žiadateľ o azyl spáchal v Nemecku za dva roky 200 trestných činov

BERLÍN - Sýrsky žiadateľ o azyl bol obvinený, že v nemeckom meste Plauen spáchal za posledné dva roky viac než 200 trestných činov vrátane drogových deliktov, krádeží a lúpeží.

slovakia

left justify in out

Katema H., ktorý prišiel do Nemecka v októbri 2015, obvinili z toho, že je súčasťou gangu známeho ako Tunnelgang“, ktorý terorizoval časť mesta známu ako Postplatz.

 

Tento týždeň stál pred súdom, kde čelí obvineniu z 13 trestných činov. Podľa médií bol veľmi agresívny a zamestnancom súdu sa vyhrážal. V cele sa bil s inými väzňami a rozbil jej zariadenie.

 

Zatkli ho v novembri len mesiac potom, čo bol podmienečne odsúdený za ťažké ublíženie na zdraví.

 

V jednom prípade, za ktorý teraz stojí pred súdom, mal pobodať okoloidúceho, ktorému mal po predchádzajúcej hádke rozbiť hlavu fľaškou.

 

Gangy migrantov sú pre mnohé nemecké mestá veľkým problémom. Napríklad centrum Berlína, námestie Alexanderplatz, je už označované za no-go zónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies