Sýrsky utečencec utiekol z väzenia: Pustila ho dozorkyňa, ktorú zviedol

NETKY.SK • 11 Február 2016, 16:52 • 2 min
Sýrsky utečencec utiekol z väzenia: Pustila ho dozorkyňa, ktorú zviedol

ZÜRICH – Sýrskemu utečenecovi, ktorý sedel vo švajčiarskom Zürichu v base za znásilnenie, sa podarilo utiecť.

slovakia

left justify in out

Hassan Kika (27) si odpykával štvorročný trest za znásilnenie 15-ročnej školáčky. Nepobudol tam dlho, pretože sa mu z väzenia podarilo utiecť. Švajčiarska polícia po ňom vyhlásila rozsiahle pátranie.

 

img

 

Podarilo sa mu to tak, že zviedol dozorkyňu Angelu Magdiciovú (32), ktorá mu následne pomohla z väzenia utiecť.

 

img

 

Manžel dozorkyne porozprával o svojom vzťahu s manželkou pre švajčiarsky denník Blick. Vasili (25) povedal,  že žena sa s ním rozišla tri mesiace po tom, čo zistil, že má milenca. Angela sa podľa neho správala divne už 5 mesiacov a jeho podozrenie sa potvrdilo, keď dostala správu v arabčine.

 

Vasili povedal, že týždeň pred ich rozchodom začala Angela čítať Korán aj napriek tomu, že bola katolíčka. Angela ušla s Hassanom na BMW X1, ktoré patrí jej a Vasilimu.

 

img

 

Kolegovia Angely tvrdia, že si nevšimli, že má románik s väzňom.  Vo väzení pracovala už od roku 2013. "Zamestnanci si musia správať profesionálne, a v tomto prípade sa to nestalo," povedal väznice.

 

Angela využila to, že jej kolega išiel na prestávku a pomocou elektronického kľúča Hassana pustila. Dvojica už môže byť v zahraničí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies