Sýrsky migrant v Nemecku zabil nožom svojho psychológa

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 18:33 • 2 min
Sýrsky migrant v Nemecku zabil nožom svojho psychológa

SAARBRÜCKEN - Sýrčan zaútočil nožom na svojho psychológa, ktorý na mieste podľahol zraneniam.

slovakia

left justify in out

K útoku došlo dnes v terapeutickom centre pre utečencov v Saarbrückene v nemeckej spolkovej krajine Sársko, informovala agentúra DPA. Polícia vylúčila teroristické pozadie prípadu.

 

O život prišiel 30-ročný psychológ v službách Nemeckého Červeného kríža. Páchateľa (27), ktorý sa pokúsil o útek, zadržali neďaleko miesta činu.

 

Príčiny fatálneho konfliktu oboch mužov ani motív činu zatiaľ nie sú známe. Samotný útočník si totiž spôsobil tak ťažké zranenia, že ho kriminalisti bezprostredne nemohli vypočuť. Nepotvrdenou zostáva aj vražedná zbraň, aj keď sa na mieste našiel nôž.

 

Sýrčan, ktorý žije v sárskej metropole, sa dnes predpoludním dostavil do Psychosociálneho centra pre utečencov a migrantov Nemeckého Červeného kríža. Zatiaľ nevedno, či tam zamieril po prvý raz, alebo sa tam liečil už aj v minulosti.

 

Obeť útoku pôsobila v rámci projektu Hope, ktorý je zameraný na pomoc traumatizovaným ľuďom pri začiatku "nového života", od roku 2014.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies