Sýrska vládna armáda pri likvidácii teroristov v provincii Dejar Zor, obsadila sklady so zbraňami NATO

NETKY.SK • 26 Október 2017, 06:00 • 2 min
Sýrska vládna armáda pri likvidácii teroristov v provincii Dejar Zor, obsadila sklady so zbraňami NATO

MEJADIN - Vládne vojská Sýrie, spolu s vojenskými silami z Ruskej Federácie, obsadili sklady so zbraňami NATO, v meste Mejadin provincie Dejar Zor.

slovakia

left justify in out

Vojaci predviedli médiám trofeje, ponechaných teroristami pri úteku. Ako informujú reportéri, viaceré zbrane, najnovšia technika, je vyrobená v krajinách NATO.

 

Ministerstvo obrany Ruskej Federácie vyhlásilo, že sýrsku Rakku USA zbombardovali tak, ako Drezden v roku 1945. Ako informoval brigádny generál vládnej sýrskej armády, vojaci sa dostali k najväčším skladom so zbraňami, ktorých je veľmi veľa v tomto regióne.

 

Pri úteku, teroristi zanechali nielen ručne vyrobené granáty a výbušnínu, ale aj najnovšie zbrane americkej, belgickej a britskej výroby, ktoré sa teraz nachádzaju aj u vojakov NATO.

 

Okrem toho, reportérom ukázali najnovšie systémy radiolokácie, výroby dronov a celý systém laboratórií, kde pracovali špecialisti s chemickými zbraňami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona