Sýrčan zomrel pri nehode auta nadrogovaného rakúskeho prevádzača

NETKY.SK • 8 September 2015, 09:37 • 2 min
Sýrčan zomrel pri nehode auta nadrogovaného rakúskeho prevádzača

BUDAPEŠŤ - Smrteľnou nehodou sa skončil v pondelok popoludní pokus 30-ročného rakúskeho prevádzača odviezť rodinu sýrskych utečencov z Maďarska do Rakúska.

slovakia

left justify in out

Jeho vozidlo na diaľnici M1 pri meste Tatabánya havarovalo a muž sediaci na prednom pravom sedadle na mieste zomrel. Informovala o tom maďarská polícia na svojej internetovej stránke Police.hu.

 

Za odvoz si Rakúšan vypýtal po 450 eur, avšak jazda sa skončila na 62. kilometri, kde vodič pravou stranou auta narazil do kamióna a následne do stredných zvodidiel. Dvoch dospelých a dve deti zo Sýrie previezli záchranári do nemocnice.

 

Vodiča po ošetrení v nemocnici zadržala polícia Komárom-ostrihomskej župy, kde urobili aj test na drogy. Výsledok bol pozitívny, a tak muž z Rakúska čelí nielen podozreniu z trestného činu spôsobenia dopravnej nehody pod vplyvom návykových látok s následkom smrti, ale aj z prečinu držania drog. Polícia iniciovala jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies