Syracuse prvýkrát zakopli, Tatarov gól nestačil

NETKY.SK • 26 Máj 2013, 11:46 • 2 min
Syracuse prvýkrát zakopli, Tatarov gól nestačil

SYRACUSE - Hokejisti Wilkes-Barre/Scranton Penguins ukončili víťazné ťaženie Syracuse Crunch v play-off nižšej zámorskej súťaže AHL. Tím slovenského útočníka Richarda Pánika prehral doma v prvom finále Východnej konferencie s rezervou Pittsburghu Penguins 2:4.

slovakia

left justify in out

Syracuse neuspeli v tohtoročnom play-off až v ôsmom stretnutí. Farma Tampy Bay má za sebou sedemnásť úspešných súbojov v play-off, vlani na ceste za Calderovým pohárom ešte počas pôsobenia v Norfolku neprehrala desaťkrát, teraz sedemkrát. Richard Pánik v sobotu v zápase s Wilkes-Barre/Scranton nebodoval, mal jeden mínusový bod, dve trestné minúty a dve strely na bránku.Z úspechu sa tešil Martin Marinčin, ktorého Oklahoma City Barons vyhrala na ľade Grand Rapids Griffins 4:2 a vyrovnala finále Západnej konferencie na 1:1. Jeden z gólov domácich strelil Tomáš Tatar, pre ktorého to bol deviaty presný zásah v tohtoročnom play-off. Ďalšie dve strely mal neúspešne. Dvakrát ohrozil brankára Yanna Danisa aj Tomáš Jurčo. 

Výsledky sobotňajších stretnutí 3. kola play-off zámorskej hokejovej AHL (hrá sa na štyri víťazstvá): 
Východná konferencia: 
Finále 
Syracuse - Wilkes-Barre/Scranton 2:4 (1:2, 1:2, 0:0) - stav série: 0:1 

Západná konferencia: 
Finále: 
Grand Rapids - Oklahoma City 2:4 (1:0, 0:1, 1:3) - stav série: 1:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies