Synot liga je minulosťou, najvyššia česká súťaž hľadá nového generálneho sponzora

NETKY.SK • 21 Január 2016, 13:06 • 2 min
Synot liga je minulosťou, najvyššia česká súťaž hľadá nového generálneho sponzora

PRAHA - Najvyššia česká futbalová súťaž od budúcej sezóny 2016/2017 zmení názov. Liga bude hľadať nového generálneho sponzora po tom, ako s jej podporou pre legislatívne zmeny skončí skupina Synot, ktorá od nasledujúceho ročníka už nebude sponzorovať ani Spartu Praha s Baumitom Jablonec.

slovakia

left justify in out

Ukončí tiež spoluprácu s basketbalovým klubom z Nymburku a Českou úniou športu. Spoločnosť o tom vo štvrtok informovala v tlačovej správe, sprostredkoval ju server idnes.cz. Synot z dôvodu legislatívnych zmien príde v ČR o stovky miliónov korún.


"Štát našim českým firmám zobral také množstvo peňazí, že už nemôžeme podporovať športové aktivity v doterajšej miere," uviedol riaditeľ Synotu Neofytos Neofytou. "Napriek tomu, že naša skupina je silná, nie je, žiaľ, možné, aby jej zahraničné spoločnosti dotovali podnikanie v ČR," dodal majiteľ a senátor Ivo Valenta. Synot bude pokračovať v podpore športu vo Valašsku a Slovácku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies