Syna Phila Collinsa zatkli za obchodovanie s drogami

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 10:49 • 2 min
Syna Phila Collinsa zatkli za obchodovanie s drogami

LONDÝN - Simona Collinsa, syna britského hudobníka Phila Collinsa, zatkli cez víkend za obchodovanie s drogami. Pre magazín People to potvrdil policajný hovorca z anglického grófstva Wiltshire.

slovakia

left justify in out

"Tridsaťsedemročného muža z mesta Devizes zadržali pre podozrenie z obchodovania s drogami triedy A (napríklad heroín, kokaín, extáza či LSD, pozn. SITA) a držanie kontrolovaných drog triedy B (napríklad amfetamíny a marihuana, pozn. SITA)," vyjadril sa hovorca miestnej polície. Po tom ako Simon zložil kauciu, bude môcť ostať na slobode do konca augusta. Phil Collins, ktorý je známy predovšetkým vďaka pôsobeniu v skupine Genesis, sa k celej veci odmietol vyjadriť.

 

Simon Collins je britsko-kanadský hudobník pôsobiaci v kapele Sound of Contact, ktorá zatiaľ vydala jediný album Dimensionaut (2013). Ako sólista má najstarší syn speváka Phila Collinsa na konte tri nahrávky - All of Who You Are (1999), Time for Truth (2005) a U-Catastrophe (2008). Simonovou matkou je Kanaďanka Andrea Bertorelli, ktorá bola za Phila Collinsa vydatá v rokoch 1975 - 1980. Šesťdesiattriročný hudobník sa neskôr oženil ešte dva razy. Simon má dohromady štyroch nevlastných súrodencov - kanadskú herečku Joely Collins, anglicko-americkú herečku a modelku Lily Collins a bratov Nicholasa a Matthewa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies