Syna Muhammada Aliho zadržali na letisku

NETKY.SK • 25 Február 2017, 16:13 • 2 min
Syna Muhammada Aliho zadržali na letisku

FORT LAUDERDALE - Syna legendárneho amerického zosnulého boxera Muhammada Aliho zadržali prisťahovaleckí úradníci na letisku na Floride. Informoval o tom dnes jeho právnik Chris Mancini.

slovakia

left justify in out

Právnik pre denník Courier-Journal v meste Louisville v americkom štáte Kentucky uviedol, že 44-ročný Muhammad Ali Jr. a jeho matka Khalilah Camachová-Aliová, druhá manželka slávneho boxera, pricestovali 7. februára z Jamajky na medzinárodné letisko vo floridskom meste Fort Lauderdale.

Imigrační úradníci vypočúvali Aliho Jr. takmer dve hodiny a opakovane mu kládli otázky "Kde ste dostali svoje meno?" a "Ste moslim?"

Advokát Mancini povedal, že úradníci kládli Alimu Jr. otázky aj ďalej, keď sa dozvedeli, že je moslim. Ali Jr. sa narodil v americkom meste Filadelfia a má pas Spojených štátov.

Predstavitelia Amerického úradu pre clá a ochranu hraníc (CBP) uviedli, že "sa nemôžu verejne vyjadrovať o jednotlivých cestujúcich, avšak všetci cestujúci prichádzajúci zo zahraničia do USA sa musia podrobiť kontrole CBP".





 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies