Syna Johnnyho Casha zatkli za odhaľovanie sa na verejnosti

NETKY.SK • 29 Október 2014, 11:26 • 2 min
Syna Johnnyho Casha zatkli za odhaľovanie sa na verejnosti

OTTAWA - Na kanadskom letisku Deer Lake zatkli v pondelok jediného syna zosnulého amerického country speváka a hudobníka Johnnyho Casha. Informoval o tom miestny denník The Telegram.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročného Johna Cartera Casha, ktorý sa taktiež živí hudbou, zadržali približne o 14:10 po tom, ako sa na spomínanom letisku vyzliekol do spodnej bielizne. Keďže bol pod vplyvom alkoholu, policajti ho odviedli na stanicu, kde zostal, až kým nevytriezvel. Televízia CTV informovala, že voči nemu nevzniesli žiadne obvinenia, pretože spolupracoval s políciou a nemá žiadne kriminálne záznamy.

 

John Carter Cash sa narodil 3. marca 1970. Je jediným synom spomínaného Johnnyho Casha, ktorého preslávili napríklad skladby Cry! Cry! Cry!, I Walk the Line, Ring of Fire či Man in Black, a speváčky June Carter Cash. Má však šesť nevlastných sestier. V hudobnom biznise sa pohybuje od roku 1985. Pôsobí predovšetkým ako producent, venuje sa však aj spevu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona