Syna Jackieho Chana prepustili z väzenia

NETKY.SK • 13 Február 2015, 10:57 • 2 min
Syna Jackieho Chana prepustili z väzenia

BRATISLAVA - Jayceeho Chana, syna hongkonského herca Jackieho Chana, dnes prepustili z väzenia.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročného speváka a herca poslal pekinský súd na polroka za mreže za to, že poskytoval priestory na užívanie drog. Okrem toho musel tiež zaplatiť pokutu vo výške 2000 čínskych juanov.

Jayceeho Chana zatkli vlani v auguste spolu s kolegom Kaiom Kom a ďalšími osobami. Obaja umelci užili podľa výsledkov testov marihuanu a v Chanovom byte našli tiež viac ako 100 gramov tejto drogy. Herca obvinili v decembri, pričom mu hrozil až trojročný trest odňatia slobody. Chan sa následne ku všetkému priznal a svoj skutok oľutoval. "Porušil som zákon a mal by som byť potrestaný. Keď sa vrátim do spoločnosti, už to nikdy nespravím, pretože by som tým opäť sklamal moju rodinu a priateľov,“ vyjadril sa vtedy. 

 

Spevákov 60-ročný otec uviedol, že sa po synovom zatknutí cítil zahanbený. "Dúfam, že v budúcnosti sa z neho stane hovorca proti užívaniu drog a bude o svojich skúsenostiach hovoriť mladým ľuďom,“ vyhlásil. 

 

Jaycee Chan Jo-ming sa narodil 3. decembra 1982 v Los Angeles. Jeho matkou je bývalá herečka Feng-Jiao Lin známa aj pod menom Joan Lin, s ktorou sa Jackie Chan zosobášil v roku 1982. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies