Syna Jackieho Chana poslal súd na šesť mesiacov do väzenia

NETKY.SK • 9 Január 2015, 10:45 • 2 min
Syna Jackieho Chana poslal súd na šesť mesiacov do väzenia

PEKING - Jayceeho Chana, syna hongkonského herca Jackieho Chana, poslal pekinský súd na polroka do väzenia za to, že poskytoval priestory na užívanie drog.

slovakia

left justify in out

Okrem toho musí tiež zaplatiť pokutu vo výške 2000 čínskych juanov (v prepočte približne 273 eur). Tridsaťdvaročný spevák a herec bol vo väzbe už od augusta minulého roka, podľa právnika by sa preto mohol dostať na slobodu už o mesiac.

 

Jayceeho Chana zatkli v auguste spolu s kolegom Kaiom Kom a ďalšími dvoma osobami. Obaja umelci užili podľa výsledkov testov marihuanu a v Chanovom pekinskom byte našli tiež viac ako 100 gramov tejto drogy. Herca obvinili v decembri, pričom v prípade uznania viny mu hrozil až trojročný trest odňatia slobody. Súd informoval, že Chan sa ku všetkému priznal a svoj skutok oľutoval. „Porušil som zákon a mal by som byť potrestaný. Keď sa vrátim do spoločnosti, už to nikdy nespravím, pretože by som tým opäť sklamal moju rodinu a priateľov,“ vyjadril sa. 

 

Spevákov 60-ročný otec ešte v decembri uviedol, že sa po synovom zatknutí cítil zahanbený. „Som veľmi nahnevaný a šokovaný. Ako známa osoba som zahanbený, ako otec veľmi smutný. Jeho matke to zlomilo srdce,“ napísal na svojej oficiálnej webstránke herec, ktorý sa taktiež prostredníctvom vyhlásenia prihovoril aj svojmu potomkovi. „Urobil si zlú vec, a preto musíš znášať následky. Som tvoj otec a vždy budem stáť pri tebe. Spoločne pôjdeme cestou, ktorá je teraz pred nami,“ vyjadril sa. „Dúfam, že v budúcnosti sa z neho stane hovorca proti užívaniu drog a bude o svojich skúsenostiach hovoriť mladým ľuďom,“ vyhlásil neskôr. 

 

Jaycee Chan Jo-ming sa narodil 3. decembra 1982 v Los Angeles. Jeho matkou je bývalá herečka Feng-Jiao Lin známa aj pod menom Joan Lin, s ktorou sa Jackie Chan zosobášil v roku 1982. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies