Syna amerického viceprezidenta Bidena pre drogy prepustili z armády

NETKY.SK • 17 Október 2014, 15:51 • 2 min
Syna amerického viceprezidenta Bidena pre drogy prepustili z armády

WASHINGTON - Syna amerického viceprezidenta Joa Bidena prepustili z námorníctva Spojených štátov po tom, ako mu v tele zistili prítomnosť kokaínu.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok o tom s odvolaním sa na nemenovaných predstaviteľov americkej armády informovala tlačová agentúra Reuters. Prípad sa údajne stal už dávnejšie. Huntera Bidena testovali na kokaín ešte v júni 2013. Hovorca amerického námorníctva Ryan Perry potvrdil, že Bidenov najmladší syn nie je armádnym záložníkom už od februára 2014. Oficiálne však odmietol potvrdiť príčinu jeho prepustenia.

 

"Bolo mi životnou cťou slúžiť v americkom námorníctve a hlboko ľutujem, že moje zahanbujúce činy viedli k môjmu prepusteniu," uviedol 44-ročný Hunter Biden prostredníctvom svojho právneho zástupcu. Samotný viceprezident sa ku kauze odmietol vyjadriť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies