Syn týral rodičov, vyhrážal sa zničením domácnosti

NETKY.SK • 15 Január 2015, 10:47 • 2 min
Syn týral rodičov, vyhrážal sa zničením domácnosti

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície obvinil 24-ročného Košičana z týrania blízkej a zverenej osoby, muž fyzicky aj psychicky týral svojich rodičov.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, obvinený oboch rodičov týral viac ako rok, od roku 2013 doteraz. V byte na košickom sídlisku Ťahanovce si pýtal od rodičov vo veku 74 a 64 rokov peniaze na alkohol. Keď mu ich odmietli dať, vyhrážal sa, že skočí z okna alebo porozbíja zariadenie domácnosti. Rodičov napádal, úmyselne poškodzoval zariadenie bytu a pod vplyvom alkoholu ich budil a pýtal si od nich pivo či tabletky. Vlani v decembri viackrát udrel stoličkou svoju matku po tom, ako ho upozornila, aby v byte nefajčil. Po útoku sa musela týždeň liečiť. Obvinenému hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies