Syn sa vyhrážal otcovi zabitím

NETKY.SK • 13 August 2014, 12:21 • 2 min
Syn sa vyhrážal otcovi zabitím

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil poverený policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bánovciach nad Bebravou 39-ročného Juraja z tohto mesta.

slovakia

left justify in out

"Obvinený sa 11. augusta večer v obývačke spoločného bytu začal vyhrážať zabitím svojmu 63-ročnému otcovi," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.
      

Spresnila, že muž začal svojmu otcovi najskôr vulgárne nadávať a potom prišli na rad opakované vyhrážky. "Poškodený po týchto vyhrážkach dostal strach, vyšiel z bytu a privolal policajtov, ktorým povedal, že sa bojí o svoj život a zdravie. Tiež, že agresívne správanie jeho syna trvá dlhší čas a stupňuje sa. Policajti následne obmedzili Jurajovi osobnú slobodu," doplnila. 
      

Na obvineného, ktorý bol v minulosti už šesťkrát súdne trestaný, poverený policajt spracoval návrh, aby bol stíhaný väzobne. "Jurajovi za tento skutok hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," uzavrela hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona