Syn Roberta Manciniho sníva o Reale a Barcelone,no začína vo Valladolide

NETKY.SK • 31 Júl 2012, 11:31 • 2 min
Syn Roberta Manciniho sníva o Reale a Barcelone,no začína vo Valladolide

Syn Roberta Manciniho sníva o Reale a Barcelone,no začína vo Valladolide - Futbal Byť synom slávneho a úspešného futbalového trénera nie je vždy jednoduchá cesta k veľkej hráčskej kariére. O tom by vedel rozprávať Andrea Mancini, ktorý je potomkom kormide

slovakia

left justify in out

img

Byť synom slávneho a úspešného futbalového trénera nie je vždy jednoduchá cesta k veľkej hráčskej kariére. O tom by vedel rozprávať Andrea Mancini, ktorý je potomkom kormidelníka Manchesteru City Roberta Manciniho.
      Devätnásťročný Talian bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v druhej najvyššej španielskej súťaži v drese Realu Valladolid. "Jednoznačne to nie je ľahké mať priezvisko Mancini. On je Roberto, ja Andrea, on už ukončil aktívnu hráčsku kariéru, ja som na začiatku mojej. Ak si na konci kariéry poviem, že som dosiahol aspoň 40 percent z toho, čo on, budem spokojný," uviedol Mancini junior.
      Roberto Mancini pôsobil počas svojej 20-ročnej kariéry v Bologni, Laziu Rím a Sampdorii Janov. Na svojom konte má viac ako 700 štartov v najvyššej domácej i európskych pohárových súťažiach s bilanciou 206 gólov.
      Dvakrát získal taliansky titul, šesťkrát Ligový pohár, dvakrát triumfoval v pohári UEFA a 36-krát nastúpil v drese "squadra azzurra". Snom Andreu Mancinihio je hrať jedného dňa v Reale Madrid alebo FC Barcelona. Špeciálnym privilégiom by bolo podľa jeho slov mať za kouča Joseho Mourinha.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona