Syn pod hrozbou násilia požadoval od svojej matky peniaze

NETKY.SK • 10 December 2013, 09:54 • 2 min
Syn pod hrozbou násilia požadoval od svojej matky peniaze

SVIT – Takmer 25-ročný syn počas celého tohto roku navštevoval svoju matku vo Svite, okres Poprad, v mieste jej bydliska a pod hrozbou vyhrážok od nej požadoval peniaze. Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová informovala, že celkovo takto od nej vzal 1500 eur.

slovakia

left justify in out

"Syn chodieval k matke vždy po jej výplate, vyhrážal sa jej, že ak mu požadovanú hotovosť nedá, tak nielen ju, ale aj jej druha prepichne nožom a zabije ich. Päťdesiatročná matka každý mesiac zo strachu o svoj život, ako aj o život svojho druha, synovi peniaze dávala, a to 100 až 200 eur. Celková suma dosiahla takmer 1500 eur," uviedla hovorkyňa. 

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade vzniesol voči tomuto mužovi obvinenie zo zločinu lúpeže. Obvineného v pondelok (9.12.) umiestnili do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ podal podľa Migaľovej podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona