Syn legendárneho Kimba Slice podpísal s Bellatorom FC

NETKY.SK • 2 August 2016, 13:02 • 2 min
Syn legendárneho Kimba Slice podpísal s Bellatorom FC

LAS VEGAS - Kevin "Baby Slice" Ferguson stúpil do šlapajov nedávno zosnulého otca. Ferguson mladší podpísal zmluvu s druhou najväčšou organizáciou na svete s Bellator FC. Debut 24 ročného mladíka medzi profíkmi uvidíme 26. augusta na Bellator 160 v Los Angeles v Kalifornii.

slovakia

left justify in out

MMAFighting.com má také informácie, že prezident Bellatoru s ním uzavrel zmluvu ešte pred smrťou jeho otca. Mladý Fergason mal svoj prvý zápas medzi amatérmi v marci, kde ako správny nasledovateľ otcovho štýlu vyhral svoj zápas po 83 sekundách s K.O.

 

Kevin "Baby Slice" Ferguson:

"Už od malička mám blízko k tomuto biznisu, takže som videl aj vedel ako fungujú tieto veci. Nemal som vôbec žiadne pochybnosti o tom, že toto chcem robiť, bolo mi to úplne jasné hneď od začiatku. Jednoducho som vedel, že jedného dňa budem zápasiť medzi profíkmi."

 

Tak tento deň sa už pomaly blíži, jeho debut teda uvidíme na Bellator 160, kde bude hlavným zápasom súboj medzi Bensonom Hendersonom proti Patriciovi "Pitbull" Freireovi. Okrem tohto zápasu je známych iba pár ďalších dvojíc. A to z hlavnej karty Henry Corrales proti A.J. McKeeovia a z predzápasov Bubba Jenkins proti Georgi Karakhanyan. Súper Baby Slicea ešte nie je známi ale podľa predpokladov to nebude nijaký ostrieľaný veterán, skôr niekto bez alebo iba s pár zápasmi.

 

Video z jeho zápasu: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies