Syn Davida Silvu sa narodil predčasne a bojuje o život! Tréner Guardiola a spoluhráči ho maximálne podporujú

NETKY.SK • 3 Január 2018, 15:37 • 2 min
Syn Davida Silvu sa narodil predčasne a bojuje o život! Tréner Guardiola a spoluhráči ho maximálne podporujú

MANCHESTE - Futbalista Manchestru City David Silva sa vyjadril, že jeho syn "bojuje deň čo deň" po predčasnom narodení. Španielsky internacionál vynechal dva zo štyroch zápasov svojho mužstva v sviatočnom období, počas ktorého sa vrátil do rodnej krajiny - so súhlasom klubu.

slovakia

left justify in out

V stredu sa prostredníctvom sociálnej siete twitter poďakoval klubu za pochopenie jeho situácie a napísal, že jeho syn Mateo "sa narodil extrémne predčasne a bojuje deň čo deň s pomocou lekárskeho tímu. Všetkým chcem poďakovať za lásku a povzbudenie, ktoré ste mi dodávali v posledných týždňoch. Najmä mojim spoluhráčom, trénerovi a klubu za zhovievavosť  pochopenie."

 

Silva nastúpil v utorok pri víťazstve City nad Watfordom (3:1) v 22. kole najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League. Tréner Manchestru City Pep Guardiola povedal, že hráč dostane voľno podľa svojho zváženia, aby mohol riešiť rodinnú situáciu.

 

"Chce zostať, lebo si to tu užíva, ale rodina je najdôležitejšia vec v živote. Nezáleží na tom, či mužstvo príde o veľa bodov pre to, že tu nie je. Nikdy na neho nebudem tlačiť," vyslovil sa Guardiola.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona