Syn Bryana Ferryho mal autonehodu, je v kritickom stave

NETKY.SK • 26 December 2014, 15:48 • 2 min
Syn Bryana Ferryho mal autonehodu, je v kritickom stave

BRATISLAVA - Syn britského rockového veterána Bryana Ferryho Merlin je podľa BBC vo vážnom stave po tom, ako sa v pondelok večer neďaleko anglickej dedinky Cound v Shropshire zrazilo jeho auto s ďalšími dvomi vozidlami.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný mladík pri nehode utrpel zranenia hlavy i zlomeniny oboch nôh, panvy a ľavej ruky, pričom z vraku ho museli vyslobodzovať miestni hasiči. Jedno z áut dokonca začalo horieť, jeho 49-ročnému šoférovi sa však z neho podarilo dostať bez vážnejších zranení. Utŕžil vraj iba zopár škrabancov a odrenín.

 

„Ďakujem, že ste môjho brata dostali živého z niečoho, čo vyzeralo ako zdeformovaná plechová krabica,“ poďakoval sa záchranárom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Ferryho ďalší syn Otis. „Neprestávame sa modliť,“ dodal.

 

Šesťdesiatdeväťročný Bryan Ferry pôsobil napríklad v skupine Roxy Music. Preslávili ho skladby ako Let's Stick Together či Slave to Love. V januári 2012 sa oženil s priateľkou Amande Sheppard, vlani však ohlásili rozchod. Spomínaných synov i ďalšie dve deti má zo vzťahu s Lucy Helmore. Spevák bol tiež známy vzťahom s Jerry Hall, ktorá ho však opustila kvôli Mickovi Jaggerovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies