Syn Agassiho a Grafovej od roku 2010 univerzitným bejzbalistom

NETKY.SK • 6 September 2017, 15:03 • 2 min
Syn Agassiho a Grafovej od roku 2010 univerzitným bejzbalistom

BRATISLAVA - Syn amerického bývalého tenistu Andreho Agassiho a nemenšej niekdajšej hviezdy kurtov Steffi Grafovej z Nemecka Jaden má ešte len 15 rokov a už teraz dohodu o budúcom pôsobení od roku 2020 v bejzbalovom tíme University of Southern Carolina. Mladík sa tým pochválil na instagrame, momentálne je stredoškolským druhoročiakom v družstve Las Vegas Recruits.

slovakia

left justify in out

"Odohrá viac bejzbalových podujatí, než my rodičia tých tenisových, keď sme boli mladí," povedala 22-násobná grandslamová šampiónka v singli Grafová pre Hello-Magazin. Agassi získal vo dvojhre na veľkej štvorke 8 titulov.

Jaden Agassi ani v minulosti neinklinoval k športu svojich slávnych rodičov. Jednu sezónu si vyskúšal futbal (nie ten americký), ale usúdil, že je na jeho vkus príliš kontaktný, napokon dal prednosť práve bejzbalu. 

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies