Sympatické gesto Maxa Hollowaya voči svojmu zdolanému súperovi!

NETKY.SK • 15 Jún 2017, 14:47 • 2 min
Sympatické gesto Maxa Hollowaya voči svojmu zdolanému súperovi!

BRATISLAVA - Nový šampión featherovej váhy Max Holloway sa po výhre v hlavnom zápase UFC 212 vyjadril na adresu svojho súpera Joseho Alda. Boli to slová chvály a uznania brazílskemu zápasníkovi. Kto doteraz nebol fanúšikom Hollowaya tak po tomto sa ním určite stal.

slovakia

left justify in out

Popri oslavách z 11. víťazstva v rade myslel aj na svojho porazeného súpera a na instagrame mu poslal takýto odkaz: "Prehra je súčasťou tejto hry. Sobotňajší večer nič neuberie z Aldovho dedičstva. Tento chlapík bol tak chudobný, že sem tam chodil na tréningy s prázdnym bruchom. Tento chlapík postavil celú váhu do 145 libier a stal sa jej kráľom. Tento chlapík dokázal nájsť motiváciu aj vtedy keď bol na samom vrchole. Dokázal si obhájiť svoj trón. Celé jedno desaťročie. S česťou. Pre svoj tím. Pre svojich spolubojovníkov. Tento chlapík začal z ničoho a pozrite sa kam sa až dostal. Brazília musí oslavovať tohto človeka. Bobule Acai a oriešky kešu pre každého. Je najväčším šampiónov všetkých dôb, jeho príbeh bude stále inšpirovať mňa ale aj havajských ľudí. Obrigado Jose Aldo, Obrigado."

 

Niet čo dodať, Holloway to napísal pekne a výstižne, čo v dnešnej dobe nie je zvykom. Toto bola tretia prehra v kariére Josého Alda, iba druhá v UFC. Prvý ho porazil za rekordných 13 sekúnd Conor McGregor na UFC 194.

 

Aldo si žiadal odvetu ktorá mu bola aj umožnená, ale bohužiaľ sa zranil a z fight cardu ho museli stiahnuť. Brazílsky zápasník bol šampiónom skoro desať rokov, deväťkrát obhajoval úspešne svoj titul, čo je do dnešného dňa rekordom vo featherovej váhe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies