Symbol vernosti možno opustí San Jose, po vyše 1300 dueloch

NETKY.SK • 13 November 2015, 11:32 • 2 min
Symbol vernosti možno opustí San Jose, po vyše 1300 dueloch

SAN JOSE - Už len tri kanadské body delia hokejistu Patricka Marleaua od magickej tisícky. Všetkých 460 gólov aj 537 asistencií dosiahol v 1344 zápasoch vo farbách San Jose, ale v tejto súvislosti je trochu otázne, či sa mu podarí aj zaokrúhliť ako hráčovi Sharks.

slovakia

left justify in out

V NHL sú v plnom prúde špekulácie o jeho výmene. "Nebudem zachádzať do podrobností. Dohady o zmene dresu sprevádzajú celú moju kariéru a ja ich skutočne nechcem živiť ani komentovať," zmietol zo stola všetky šumy 36-ročný držiteľ klubových rekordov v počte gólov aj bodov.

Server CSNCalifornia.com informoval, že kanadský olympijský víťaz z Vancouveru 2010 aj Soči 2014 by v prípade odchodu akceptoval trejd do New Yorku Rangers, Anaheimu alebo Los Angeles. Iba tieto tri tímy sú podľa zdroja blízkemu NHL na jeho zozname možných iných pôsobísk, hoci Ducks aj Kings sú priami konferenční rivali

Skúsenému útočníkovi teraz plynie druhý z troch rokov kontraktu na 20 miliónov dolárov. V rokoch 2003 - 2009 bol kapitánom "žralokov", aktuálne je v hierarchii trojkou po Joeoch Pavelskom a Thorntonovi. Marleau to podľa trénera Petra DeBoera však berie plne profesionálne. "Samozrejme, ako človek trochu cítite, že niečo, čo vám v minulosti prislúchalo, je teraz preč. Ale to je za nami. Na tom, čo robím alebo čím sa denno-denne prezentujem na ľade, sa nič nemení," tvrdí Marleau a na margo klubu svojho srdca dodáva: "Som tu celý život a je to skvelé miesto na hokej." V pätnástich dueloch tejto sezóny nazbieral deväť bodov (4+5), v produktivite tímu je na 5. mieste. Informácie sú z webu nhl.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies