Sylvestr verí, že Norimberg ešte môže útočiť na postup

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 08:53 • 2 min
Sylvestr verí, že Norimberg ešte môže útočiť na postup

NORIMBERG - Futbalisti nemeckého klubu 1. FC Norimberg sú deväť zápasov pred koncom miestnej druhej najvyššej dlhodobej súťaže II. bundesligy na 8. priečke o 11 bodov od baráže o elitu, slovenský kanonier Bavorov Jakub Sylvestr verejne burcuje do útoku.

slovakia

left justify in out

"Ešte stále je v hre 27 bodov. Všetko je možné a náš odstup nevnímam ako nepreklenuteľný," citoval 26-ročného Sylvestra web Nordbayern.de, autor v perexe pripomenul príslovie, že viera hory prenáša.


Norimberg vyťažil z ostatných troch duelov len jeden bod za domácu remízu 1:1 s Karlsruhe, v pondelok o 20.15 h privíta Bochum s ambíciou rehabilitovať sa po dvoch prehrách (0:1 s Heidenheimom a 1:2 proti Kaiserslauternu). "Neboli sme v ostatných dueloch vyložene slabí. Môžeme sa od tých výkonov odpichnúť. V prvom rade potrebujeme lepšiu efektivitu v ofenzíve," uznal Sylvestr, ktorý sa už teší na interné derby so Stanislavom Šestákom: "Dúfam, že mi to bude sypať viac ako jemu."


Ak to aj s postupom nevyjde, Sylvestr si pochvaľuje svoje vlaňajšie rozhodnutie prísť z Aue do Norimbergu: "Som rád, že som sa podujal na tento pre moju kariéru dôležitý krok."


Niekdajší hráč Jupie Podlavice, Banskej Bystrice, Slovana Bratislava, Petržalky, Dinama Záhreb a spomenutého Aue Sylvestr zatiaľ v tejto sezóne dal v II. bundeslige 9 gólov. Pätnásteho februára sa dva razy presadil proti Unionu Berlín, odvtedy štyrikrát obišiel nasucho.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies