Sylvestr: Som sklamaný, ale nie je to koniec sveta

NETKY.SK • 3 September 2015, 18:42 • 2 min
Sylvestr: Som sklamaný, ale nie je to koniec sveta

NORIMBERG - Slovenský útočník v službách nemeckého druholigového futbalového klubu 1. FC Norimberg Jakub Sylvestr zaregistroval prestupové šumy, ale po zavŕšení letného prestupového obdobia ich už vníma len ako akademickú tému.

slovakia

left justify in out

"O Karlsruhe som čítal, o Mníchove 1860 počul. Čo však mám k tomu povedať? Mám tu zmluvu ešte na dva roky," skonštatoval 26-ročný rodák z Banskej Bystrice, citoval ho web Nord Bayern.


Bývalého hráča Slovana Bratislava, Petržalky, Dinama Záhreb a Erzgebirge Aue iritujú aj otázky, ako sa cíti v pozícii hráča bez aktuálnej dôvery od kouča Reného Weilera: "Futbal býva aj takýto. Mám v kádri kolegov, ktorí nehrávajú ešte dlhšie. V mojom prípade je to len mesiac. Som však sklamaný. Ako niekdajší kráľ strelcov súťaže, ktorý v ostatnej sezóne bol najlepším kanonierom svojho mužstva, som nečakal, že sa ocitnem rovno na tribúne. Je to však ešte len 4-5 zápasov, svet sa nerúca."


Sylvestr v tejto sezóne II. bundesligy najprv absolvoval tucet minút pri debakli 3:6 od Freiburgu, potom tri razy presedel celý duel na lavičke, naposledy sa už nezmestil ani na striedačku: "Ak by bolo rozhodnutie na mne, hrával by som. Za tri roky v Nemecku som dokázal, že to viem."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies