Sylvestr si doprial luxusné Maserati

NETKY.SK • 19 Február 2015, 12:12 • 2 min
Sylvestr si doprial luxusné Maserati

NORIMBERG - Slovenský futbalista nemeckého druholigového klubu 1. FC Norimberg Jakub Sylvestr sa predviedol v štvordverovom luxusnom automobile talianskej značky Maserati. Nemecké periodikum Bild, ktoré prinieslo fotografiu Sylvestra v spomenutom vozidle, odhadlo cenu auta na minimálne 110-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný slovenský zakončovateľ je s deviatimi gólmi najlepším strelcom Norimbergu v tejto sezóne II. bundesligy. V nedeľu dvoma presnými zásahmi prispel k domácemu víťazstvu nad Unionom Berlín 3:1. "Pokiaľ predvedieme výkon ako proti Unionu, môžeme zdolať každého. Využili sme naše šance. Teraz vyvstáva otázka, či to zúročíme v budúcnosti," citoval portál Bild.de Sylvestra.

 

img


Norimberčania figurujú v druhej najvyššej nemeckej súťaži na siedmej priečke. V nedeľu budú mať príležitosť predstihnúť v tabuľke Fortunu Düsseldorf v prípade, že na ihrisku tohto tímu naplno zabodujú. "Samozrejme, že chceme tri body aj z Düsseldorfu. Celkový pohľad na tabuľku momentálne nie je dôležitý, sústredíme sa na zbieranie bodov v jednotlivých zápasoch," dodal podľa Bild.de Sylvestr.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies