Sylvestr sa v druhom zápase za Aalborg blysol hetrikom

NETKY.SK • 26 Február 2017, 15:47 • 2 min
Sylvestr sa v druhom zápase za Aalborg blysol hetrikom

AALBORG - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Jakub Sylvestr strelil hetrik vo svojom druhom súťažnom stretnutí v drese dánskeho klubu Aalborg BK.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Banskej Bystrice bol strojcom triumfu domáceho Aalborgu 3:0 v sobotňajšom dueli 23. kola najvyššej dánskej súťaže proti Silkeborgu. Niekdajší hráč 1. FC Norimberg, Erzgebirge Aue či Slovana Bratislava strelil góly postupne v 11., 21. a 41. min. Tesne pred koncom zápasu dostal žltú kartu.

Sylvestr sa strelecky presadil aj v prvom zápase v dánskom klube a po dvoch dueloch tak má na svojom konte už štyri presné zásahy.

Šesťnásobný slovenský reprezentant sa teší, že sa dostal do mužstva, v ktorom môže konečne ukázať svoje schopnosti. Za Norimberg odohral v prvej polovici sezóny iba sedem súťažných stretnutí. "Teším sa, že môžem opäť hrať a strieľať góly. Pre tento dôvod som prišiel do Aalborgu. V Norimbergu som mal veľmi ťažké obdobie," skonštatoval Sylvestr po premiére v novom mužstve pre web fodbold.aabsport.dk.

Výsledok sobotňajšieho stretnutia 23. kola najvyššej dánskej futbalovej súťaže:
Aalborg - Silkeborg 3:0 (3:0)
Góly: 11., 21. a 41. Sylvestr
Jakub Sylvestr (Aalborg) odohral celé stretnutie, strelil tri góly a v 89. min dostal ŽK
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona