Sylvestr možno za Kováčom do Mníchova 1860

NETKY.SK • 13 August 2015, 16:03 • 2 min
Sylvestr možno za Kováčom do Mníchova 1860

MNÍCHOV - Futbalovému klubu 1. FC Norimberg pre finančné problémy hrozí odpočet bodov v druhej najvyššej nemeckej súťaži.

slovakia

left justify in out

Aby sa Bavori vyhli takémuto trestu od riadiaceho orgánu II. bundesligy (DFL), musia mať podľa denníka Bild na konci letného prestupového obdobia prebytok dva a pol milióna eur. Spomenutý zdroj napísal, že tím pod trénerským vedením Reného Weilera sa k predmetnej sume dopracuje predajom jedného hráča. Tromi kandidátmi na odchod z Frankenstadiona sú Niklas Stark, Ondřej Petrák a slovenský reprezentant Jakub Sylvestr. Dvadsaťšesťročný útočník by mohol podľa portálu tz.de zamieriť do konkurenčného mužstva Mníchov 1860, ktoré zháňa produktívneho zakončovateľa. V Mníchove by sa Sylvestr stretol s krajanom Vladimírom Kováčom. O dva roky mladší pravý obranca však hrá pod taktovkou kouča Torstena Fröhlinga len druhé husle, keďže jednotkou na tomto poste je Uruguajčan Gary Kagelmacher.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona