Sylvestr môže zamieriť do Lechie Gdansk

NETKY.SK • 28 December 2016, 09:49 • 2 min
Sylvestr môže zamieriť do Lechie Gdansk

GDANSK - Šesťnásobný slovenský futbalový reprezentant Jakub Sylvestr zrejme v januárovom prestupovom období zmení klubový dres a z nemeckého druholigového 1. FC Norimberg zamieri do poľského tímu Lechia Gdansk. Informuje o tom portál dziennikbaltycki.pl.

slovakia

left justify in out

Po jesennej časti druhé mužstvo poľskej Ekstraklasy má o 27-ročného rodáka z Banskej Bystrice vážny záujem. Sylvestr má v Bavorsku platný kontrakt iba do konca tejto sezóny a funkcionári Lechie si uvedomujú, že za týchto okolností môžu hráča získať pomerne výhodne. Prezident klubu Adam Mandziara má navyše s nemeckým transferovým trhom pozitívne skúsenosti.


Klub z Pomoranska sa netají tým, že urgentne zháňa útočníka. Portugalčan Marco Paixao strelil na jeseň šesť ligových gólov. Očakávania boli ďaleko vyššie aj v prípade ďalšieho zakončovateľa Grzegorza Kuswika.


Sylvestr odštartoval seniorskú kariéru v Slovane Bratislava. Neskôr si obliekal dres Artmedie Petržalka, Dinama Záhreb, Erzgebirge Aue a v minulej sezóne hosťoval z Norimbergu v Paderborne. V prípade angažmánu v Gdansku sa v jednom mužstve stretne s krajanom Lukášom Haraslínom.

https://www.dziennikbaltycki.pl/sport/lechia-gdansk/a/slowacki-napastnik-moze-trafic-do-lechii-gdansk-jakub-sylvestr-wzmocni-atak-bialozielonych,11627067/


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies