Sylvester Stallone sa zrejme vráti do štvrtého filmu zo série Expendables

NETKY.SK • 16 Január 2018, 09:32 • 2 min
Sylvester Stallone sa zrejme vráti do štvrtého filmu zo série Expendables

BRATISLAVA - Americký herec a filmár Sylvester Stallone si zrejme nakoniec predsa len zahrá vo štvrtom a zároveň poslednom filme z akčnej série Expendables.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ Barneyho Rossa prostredníctvom viacerých príspevkov na službe Instagram počas víkendu naznačil, že jeho postavu aj jeho tím čaká filmový návrat. "Barney sa vráti! Plus banda a pár nových členov," oznámil pri zatiaľ poslednej fotografii, na ktorej ho možno vidieť v úlohe lídra skupiny zabijakov.

Sedemdesiatjedenročný rodák z New Yorku, ktorý si v prvých troch snímkach Expendables: Nezničiteľní (2010), Expendables: Nezničiteľní 2 (2012) a Expendables: Nezničiteľní 3 (2014) nielen že zahral, ale sa postaral aj o réžiu prvej menovanej a bol spoluautorom všetkých scenárov, pritom vlani v apríli od projektu odstúpil. Dôvodom boli nezhody o režisérovi, scenári a ďalších prvkoch snímky, ktoré mal s predsedom filmovej spoločnosti Nu Image/Millennium Avim Lernerom. Krátko na to od filmu odstúpil aj Arnold Schwarzenegger, ktorý v ňom nechcel účinkovať bez Stallonea.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona