Sylvester Stallone pripravuje pokračovanie Creeda

NETKY.SK • 4 September 2017, 08:00 • 2 min
Sylvester Stallone pripravuje pokračovanie Creeda

LOS ANGELES - Americký herec a filmár Sylvester Stallone pripravuje pokračovanie úspešnej športovej drámy Creed, ktorou v roku 2015 oživili kultovú sériu Rocky.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatjedenročný predstaviteľ boxera Rockyho Balbou zverejnil prostredníctvom služby Instagram fotografiu Michaela B. Jordana s komentárom "naberanie sily", hashtagom #Creed 2 a rokom 2018.

Portál Deadline, ktorý na post upozornil, pritom už dávnejšie informoval, že Stallone pracuje na scenári filmu, v ktorom by sa mohol Adonis Johnson Creed v podaní Michaela B. Jordana postaviť v ringu proti synovi ruského boxera Ivana Draga (Dolph Lundgren), ktorý vo filme Rocky IV z roku 1985 v brutálnom zápase zabil jeho otca Apolla Creeda (Carl Weathers).

Päťdesiatdeväťročný Dolph Lundgren, ktorý stvárnil neslávne známeho Draga, pritom tiež pred niekoľkými dňami fanúšikom prostredníctvom Instagramu ponúkol krátke video z tréningu s popisom "Prípravy na niečo veľké" a hashtagmi #Creed2 a #IvanDrago.

Vo filme Creed v réžii Ryana Cooglera stvárnil 30-ročný Jordan mladého Adonisa, ktorý vyhľadá otcovho niekdajšieho rivala a priateľa Rockyho a požiada ho o pomoc pri tréningu. Stallone si stvárnením starnúceho a chorého legendárneho boxera vyslúžil Zlatý glóbus a tiež nomináciu na Oscara.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies