Sylvester Stallone ľutuje mládeži prístupných Expendables 3

NETKY.SK • 26 November 2014, 09:19 • 2 min
Sylvester Stallone ľutuje mládeži prístupných Expendables 3

BRATISLAVA - Režisér, scenárista, producent a herec Sylvester Stallone ľutuje, že najnovšiu snímku z akčnej série Expendables uviedli do kín ako prístupnú mládeži nad 13 rokov.

slovakia

left justify in out

Povedal to v rozhovore pre portál CraveOnline a zároveň vyhlásil, že všetky nasledujúce budú určite mládeži neprístupné. "Myslím, že sme sa všetci príšerne prerátali v snahe prilákať širšie publikum, pretože sme zároveň ubrali z násilia, ktoré verejnosť očakávala," uviedol 68-ročný rodák z New Yorku s tým, že si je istý, že sa to už nestane. Mládeži neprístupnú verziu tretieho príbehu partie žoldnierov pritom fanúšikovia a fanúšičky môžu vidieť na Blu-ray disku, na ktorom snímka vyšla v oboch podobách.

 

Séria odštartovala v roku 2010 snímkou v réžii Sylvestra Stallonea, ktorý sa podieľal aj na scenári a zahral si jednu z hlavných úloh. Po jeho boku sa predstavili ďalšie akčné hviezdy ako Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews alebo Mickey Rourke, pričom nechýbali ani cameá v podaní Brucea Willisa a Arnolda Schwarzeneggera. Celosvetové tržby filmu prekročili 274,4 milióna dolárov. Druhá snímka z roku 2012 si na konto pripísala vyše 305,4 milióna dolárov. Nerežíroval ju však už Stallone, ale Simon West a k zástupu akčných legiend v hereckom obsadení sa pridali Chuck Norris a Jean-Claude Van Damme, pričom väčší priestor tentoraz dostali aj Willis a Schwarzenegger. 

 

Najnovší film, v ktorom si zahrali napríklad aj Antonio Banderas, Wesley Snipes, Kelsey Grammer, Mel Gibson či Harrison Ford, režíroval Patrick Hughes a z kín na celom svete utŕžil necelých 206,2 milióna dolárov. Z miliónových strát pritom spoločnosti Lionsgate a Millennium vinia pirátov. Tým sa podarilo ešte pred distribučnou premiérou filmu získať jeho kópiu v DVD kvalite, ktorú zverejnili na internete a podľa odhadov zaznamenala len za prvý týždeň vyše dva milióny ilegálnych stiahnutí. Londýnska polícia pritom podľa portálu Deadline v utorok zatkla dvoch mužov vo veku 36 a 33 rokov, o ktorých predpokladajú, že stoja za touto krádežou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies