Sýkora túži pridať reprezentačné góly

NETKY.SK • 18 December 2013, 14:07 • 2 min
Sýkora túži pridať reprezentačné góly

BRATISLAVA - V nominácii Slovenska na turnaj Arosa Challenge vo Švajčiarsku má zastúpenie aj úradujúci český hokejový majster z Plzne. Hráčom klubu je od leta tohto roku aj bývalý útočník Banskej Bystrice Ján Sýkora. V reprezentácii zatiaľ odohral 23-ročný rodák z Detvy 11 zápasov, v ktorých strelil jeden gól. Rád by vo Švajčiarsku pridal ďalšie.

slovakia

left justify in out

"Budem sa snažiť hrať čo najlepšie. Rád by som pridal aj viac gólov ako len jeden. Je na trénerovi, ako poskladá mužstvo a s kým nastúpim," povedal Sýkora na reprezentačnom zraze v Bratislave. Očakávania pred turnajom si necháva zatiaľ pre seba. Tvrdí, že sa ukáže až priamo na ľade. Piatkového prvého súpera Slovákov - Bielorusko - vidí takto: "Sú to dobrí hokejisti. Hrajú kombinačne a vedia aj rýchlo jazdiť po ľade. Uvidíme." 

V Plzni absolvoval Sýkora v tejto sezóne zatiaľ 23 zápasov s bilanciou 5 gólov a 5 asistencií. V štatistike produktivity majstrovského tímu mu patrí šieste miesto. 

"Zatiaľ to bodovo nie je bohviečo, vždy to môže byť lepšie. Najmä nech nám však vyjde play-off. To bude dôležité," uzavrel útočník momentálne tretieho tímu v tabuľke najvyššej hokejovej súťaže v Česku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies