Swing Society Orchestra vystúpi 10. júna v Bratislave

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 08:44 • 2 min
Swing Society Orchestra vystúpi 10. júna v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenská formácia Swing Society Orchestra odohrá v piatok 10. júna v Bratislave letný koncert. Skupina sa predstaví v La Fiesta Café and Latino Clube, pričom fanúšikom a fanúšičkám predvedie aj nové skladby.

slovakia

left justify in out

Okrem tanečného a swingového orchestra na akcii vystúpia Katka Korček, Katka Micháliková a Tomáš Vravník. Podujatie sa začne o 19:30 a miesta na sedenie si môžu záujemcovia a záujemkyne rezervovať vopred.


Skupina Swing Society Orchestra vznikla v roku 2007 a v tom istom roku odohrala aj prvé vystúpenie. „Vychádza z tradície veľkých swingových a tanečných orchestrov 40. a 50. rokov minulého storočia, ktorá je kombinovaná miernymi prvkami dnešnej pop music,“ napísali o sebe na oficiálnej stránke na Facebooku. S formáciou spolupracujú aj speváčka Andrea Bučková či herec a spevák Dano Heriban.


Informácie pochádzajú od manažéra Swing Society Orchestra Mateja Papána a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies