Swing Society Orchestra budú vo štvrtok oslavovať narodeniny

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 11:08 • 2 min
Swing Society Orchestra budú vo štvrtok oslavovať narodeniny

BRATISLAVA - Slovenská formácia Swing Society Orchestra bude vo štvrtok 26. júna v bratislavskom Kafe Scherz oslavovať siedme narodeniny.

slovakia

left justify in out

Podujatie s názvom 7 Years Swing Society Orchestra Party sa začne o 20:30. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na hosťa, ktorým bude uznávaný džezový hudobník Peter Lipa. "Pri tejto príležitosti sme si dovolili osloviť o spoluprácu aj jednu z najdôležitejších osobností slovenského džezu, pána Petra Lipu, ktorý naše oslovenie prijal a my sa na to veľmi tešíme. Tak ako na vás," uviedli Swing Society Orchestra.

 

Skupina Swing Society Orchestra vznikla v roku 2007 a v tom istom roku odohrala aj prvé vystúpenie. "Vychádza z tradície veľkých swingových a tanečných orchestrov 40. a 50. rokov minulého storočia, ktorá je kombinovaná miernymi prvkami dnešnej pop music," napísali o sebe na oficiálnej webstránke www.swingsocietyorchestra.eu. S formáciou spolupracujú aj speváčky Katarína Korček alebo Andrea Bučková, či herec a spevák Dano Heriban. 

 

Informácie pochádzajú od manažéra kapely Mateja Papána a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies