Swansea uťala liverpoolsku sériu, Klopp: Prehru ťažko akceptovať

NETKY.SK • 22 Január 2017, 15:51 • 2 min
Swansea uťala liverpoolsku sériu, Klopp: Prehru ťažko akceptovať

LIVERPOOL - Futbalisti Swansea City sa po senzačnom triumfe 3:2 na ihrisku FC Liverpool odpútali z dna tabuľky anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Waleskému klubu sa podarilo prerušiť sériu úspechov LFC na vlastnom trávniku, kde "The Reds" pred sobotu neprehrali 17 ligových zápasov (11 výhier, 6 remíz).

 

Leví podiel na triumfe hostí mal Fernando Llorente, ktorý v priebehu štyroch minút na začiatku druhého polčasu dvakrát prekonal Simona Mignoleta v bráne Liverpoolu. Domáci nezložili zbrane, po dvoch góloch Roberta Firmina vyrovnali, ale posledné slovo mali Walesania. Víťazný gól v ich drese zaznamenal pätnásť minút pred koncom Gylfi Sigurdsson.

 

Pre nového trénera Paula Clementa to bolo premiérové víťazstvo na lavičke City, Swansea vyhrala na štadióne Anfield vôbec prvýkrát v klubovej histórii. "Frustrovali sme Liverpool počas celého zápasu, v obrane sme hrali veľmi dobre. Bola to kolektívna snaha, ktorá znamenala veľké víťazstvo. Cez prestávku som hovoril hráčom, že máme na to, aby sme si vytvorili jednu-dve šance. Dať tri góly na Anfield je skvelé," tešil sa Clement.

 

Jeho náprotivok na lavičke Liverpoolu Jürgen Klopp neskrýval sklamanie. "Prehru ťažko akceptovať. V prvom polčase sme si vytvorili štyri-päť šancí, ale gól sme nedali. Úvod druhého polčasu bol z našej strany strašný. Potom sme síce vyrovnali, ale potom prišiel tretí gól a ten nás položil. Či je fér, že Swansea vyhrala? Nie. A či to bolo zaslúžené? Áno," dodal Klopp.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies