Swansea pustila Ayewa do West Hamu

NETKY.SK • 6 August 2016, 13:11 • 2 min
Swansea pustila Ayewa do West Hamu

LONDÝN - Dvadsať miliónov britských libier presvedčilo predstaviteľov waleského účastníka najvyššej anglickej futbalovej súťaže Swansea City, aby sa vzdali služieb Andrého Ayewa v prospech konkurenčného West Hamu United.

slovakia

left justify in out

Podľa BBC zostáva už iba doladiť detaily novej zmluvy pre 26-ročného ghanského útočníka, ktorého Swansea získalo minulý rok ako voľného hráča z Olympique Marseille. Oplatilo sa, pretože Ayew bol s 12 gólmi najlepším strelcom klubu v uplynulej sezóne. Walesania už majú náhradu v podobe španielskeho dlháňa Fernanda Llorenteho a radi by dotiahli aj ďalšieho útočníka, Borju Gonzáleza "Bastóna" z Atlética Madrid. OKrem Ayewa opustili v lete Liberty Stadium aj ďalší hráči s gólovým popisom práce Alberto Paloschi, Eder a Bafétimbi Gomis.


Londýnski "kladivári" pred nadchádzajúcou sezónou doplnili káder o útočníka Ashleyho Fletchera, stredopoliara Havarda Nordtveita a krídelníkov Sofiana Feghouliho a Gökhana Töreho.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies