Swansea odvolala trénera, možným nástupcom Giggs

NETKY.SK • 28 December 2016, 09:27 • 2 min
Swansea odvolala trénera, možným nástupcom Giggs

LONDÝN - Vedenie Swansea City odvolalo v utorok večer z postu hlavného trénera Boba Bradleyho. Päťdesiatosemročnému americkému kormidelníkovi sa stala osudnou pondelková domáca prehra 1:4 s West Hamom United v 18. kole anglickej futbalovej Premier League.

slovakia

left justify in out

Bradley vydržal vo funkcii iba 85 dní, keď 3. októbra nahradil na lavičke Francesca Guidolina. Z uplynulých jedenástich duelov vyhrala Swansea len dvakrát a v súčasnosti sa v tabuľke ligovej súťaže nachádza v zostupovej zóne. "Keď som prišiel do Swansea, vedel som, čo ma čaká. Najťažšžia bola snaha o získavanie bodov za sebou. Stále však verím, že na to mám," uviedol v krátkom stanovisku Bradley.

 

Pod waleským klubom sa v tabuľke nachádza už len Hull City, na záchranu strácajú "labute" aktuálne štyri body. Do konca sezóny ich čaká ešte dvadsať zápasov. "Momentálne prechádzame ťažkým obdobím. Snažíme sa nájsť odpovede a riešenia, aby sme sa z toho čo najskôr dostali. Osobne nemám proti Bobovi nič. Je to skvelý chlapík, ktorý vložil do svojej práce všetko," vysvetlil šéf klubu Huw Jenkins.

 

Podľa špekulácií sú najvážnejšími kandidátmi na uvoľnenú trénerskú stoličku bývalý stredopoliar Manchestru United Ryan Giggs či súčasný waleský kouč Chris Coleman.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies