Swan Bride zverejnili videoklip ku skladbe Kill For Love

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 09:46 • 2 min
Swan Bride zverejnili videoklip ku skladbe Kill For Love

BRATISLAVA - Slovenská skupina Swan Bride predstavila skladbu Kill For Love, pričom tak spravila priamo s videoklipom. O jeho réžiu, scenár a strih sa postaral basgitarista kapely Rasťo "Fuxo" Tupý, nakrútil ho tím z Visual Gang Pictures, pričom ako konzultant im pomáhal dokumentarista Miro Remo.

slovakia

left justify in out

"Tešíme sa. Klip si viem pokojne predstaviť v pozadí v nejakom Tarantinovom filme," uviedol gitarista a klávesák Matej "Kačko" Kačaliak. "Videoklip sme naozaj veľmi chceli, a tak sme mu všetko prispôsobili. Ďakujeme všetkým, čo nám s ním pomohli. Len škoda, že sa pri ňom na ruke zranil Fuxo," dodal bubeník Michal Michálek. Práve zranenie basgitaristu bolo dôvodom, prečo museli Swan Bride zrušiť krátke aprílové turné po slovenských kluboch. Dúfajú však, že stihnú odohrať aspoň koncert v relácii Pohoda_FM v Rádiu_FM, ktorý je naplánovaný na 30. mája. "Tam by sme chceli prvý raz odohrať úplne nový koncertný program,“ vyhlásil Michálek.

 



Novinka Kill For Love je po skladbách Fear Of The Touch a Timelines treťou ukážkou z ich pripravovaného albumu, ktorý plánujú vydať ešte pred letom. "Za ostatné dva roky sa dialo veľa vecí okolo členov kapely a trochu menej vecí okolo kapely samotnej. Udržovať pokope skupinu popri full-time kariérach, rodinách a deťoch je celkom drina. Uistili sme sa však, že nás stále baví spolu hrať aj tvoriť, dokonca, že to po desiatich spoločných rokoch ide celkom ľahko. A hlavne sme si ujasnili, že to ešte má zmysel," vysvetlil Kačaliak.

 

 Podľa Micháleka to bolo uvoľňujúce poznanie, po ktorom bolo príjemné vrátiť sa do skúšobne aj do štúdia. "Mám pocit, že sa nám omnoho ľahšie tvorilo, a to sa potom potvrdilo aj pri samotnom nahrávaní - inštrumentálnu časť sme opäť nahrávali celá kapela spoločne naživo a mali sme ju hotovú v podstate za víkend.“ dodal.


Swan Bride na scéne debutovali v roku 2007 EP nahrávkou Monsters In Your Drawers so singlami Alternate Ego a Mad Romance, ktoré zaujali aj Rádio_FM. Pätica muzikantov zo Žiliny naň nadviazala albumom s jednoduchým názvom 2 (2010). Na konte majú tiež eponymný album z roku 2012 a EP nahrávku Swan Songs (2015). Skupina absolvovala koncertné šnúry na Slovensku alebo v Českej republike, predstavila sa na festivaloch Pohoda, Rock for People či Grape, v Bratislave robila predskokana Marilynovi Mansonovi a vo Viedni skupinám The Foals a The Horrors.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona