Svokor princa Harryho je odhodlaný zažalovať svoju dcéru Meghan!

NETKY.SK • 25 Júl 2021, 17:46 • 2 min
Svokor princa Harryho je odhodlaný zažalovať svoju dcéru Meghan!

Otec Meghan Markle, Thomas, povedal, že je pripravený hnať vojvodkyňu rovno pred súd. Smúti totiž za vnúčatami Archiem a Lili.

slovakia

left justify in out

Meghan Markle čelí reálnej hrozbe zo strany svojho otca. Narušené rodinné vzťahy ho prinútili k vážnemu rozhodnutiu. Thomas Markle chce na súde vybojovať právo stretávať sa s vnúčatami Archiem a Lilibeth. Informoval portál express.co.uk.

 

Otec vojvodkyne zatiaľ ešte nevidel svojho vnuka Archieho, hoci sa narodil už pred dvomi rokmi. Nevidel ani malú Lilibeth. 

Thomas Markle poskytol exkluzívny rozhovor magazínu Fox News, kde prehovoril o svojich plánoch vykonať právne kroky. „Nemali by sme trestať vnúčatá za zlé správanie Meghan a Harryho. Archie a Lili sú malé deti. Nie je to politika. Nie sú to pešiaci. Nie sú súčasťou hry. Sú tiež súčasť kráľovskej rodiny a majú nárok na rovnaké práva ako každý iný člen kráľovskej rodiny," povedal Thomas.

 

„Archie a Lili sú len malé deti. Budem žiadať kalifornské súdy o právo vidieť svoje vnúčatá vo veľmi blízkej budúcnosti,“ dodal.

 

Thomas si rozhneval Harryho aj dcéru Meghan, keď porušil dohodu. Na povrch vyplávala informácia, že sa s britským fotografom dohodol na zinscenovaných "paparazzi fotkách", ktoré následne odkúpili médiá po celom svete. Kauzu odhalil portál Daily Mail. Hodnota snímok sa vyšplhala na 100-tisíc libier.

 

img

 

Meghan má naštrbené vzťahy takmer s celou rodinou. Jej nevlastný brat sa na ňu taktiež posťažoval „Úplne poprela svoje rodinné korene, keď odmietla pozvať svojich najbližších na svadbu,“ povedal Thomas, nevlastný brat Meghan. Niektorí rodinní príslušníci nevideli Meghan od roku 2011.

Otec Meghan niekoľkokrát skritizoval princa Harryho. Na jeho pripravovanú knihu povedal, že "Harry nemá toho viac, čo by povedal". "Po troch sedeniach s psychiatrami a Oprah Winfreyovou neviem, čo viac v knihe prezradí," dodal.

 

Prečítajte si: Princ Harry vydá knihu, v ktorej sa podelí o všetky vzostupy a pády. Ako reagovala kráľovná?

 

Thomas Markle verejne kritizoval Sussexovcov pri mnohých príležitostiach. Osemnásteho júla budem mať 77 rokov. Väčšina mužov z rodiny Markleovcov to nezvládlo dlhšie ako do osemdesiat rokov. Svojich vnukov by som možno nikdy neuvidel," povedal otec Meghan počas jedného rozhovoru s austrálskou spoločnosťou 60 Minutes v júni tohto roku.

 

„Všetko, čo môžem povedať, je, že dúfam, že sa nakoniec s mojimi vnúčatami stretnem. Som celkom dobrý dedko,“ povedal Thomas. Povedal tiež, že sa Meghan „stokrát“ ospravedlnil. „Hovoria o súcite, no nie je tu súcit so mnou, ani s mojou rodinou, ani so svetom,“ dodal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies