Svitko v Maroku chyboval, prišiel o prvé miesto

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 16:21 • 2 min
Svitko v Maroku chyboval, prišiel o prvé miesto

ERFOUD - Slovenskému motocyklovému jazdcovi Štefanovi Svitkovi sa vo štvrtkovej 4. etape na pretekoch Merzouga Rally v Maroku nepodarilo udržať vedúce postavenie v priebežnej celkovej klasifikácii.

slovakia

left justify in out

Po navigačnej chybe v druhej časti maratónskeho špeciálu klesol 33-ročný Žaškovčan na druhé miesto. Novým lídrom sa pred piatkovou záverečnou piatou etapou, ktorou bude motokros v dunách s dĺžkou 162 km, stal Argentínčan Kevin Benavídes.

"Po tankovačke na 120. km som mal minútový náskok pred Benavídesom a päť minút pred Rodriguesom. Jednou nohou som už bol na pódiu a prestal som sa koncentrovať. Tridsať kilometrov pred cieľom som urobil hrubú navigačnú chybu a stratil som tam veľa času. Touto chybou som sa pripravil o celkové víťazstvo v tejto rely. Je mi to ľúto, treba sa z toho poučiť," uviedol Svitko na svojej facebookovej prezentácii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies