Svitko obhájil absolútne prvenstvo na Serres rely

NETKY.SK • 1 September 2018, 12:10 • 2 min
Svitko obhájil absolútne prvenstvo na Serres rely

ATÉNY - Slovenský motocyklový pretekár Štefan Svitko suverénnym spôsobom obhájil triumf na Serres Rely. Okrem víťazstva vo svojej triede Moto 3 si zopakoval aj prvenstvo v absolútnom poradí bez rozdielu tried.

slovakia

left justify in out

 

Svitko zvíťazil vo všetkých siedmich súťažných dňoch gréckej rely. Pred v poradí druhým Holanďanom Pittensom triumfoval s viac než dvojminútovým náskokom.

Okrem Svitka sa na podujatí predstavilo aj ďalších osem slovenských pretekárov. Do prvej desiatky v absolútnom poradí sa vošli dvaja z nich.

Ján Zaťko skončil v triede veterán na druhom mieste, v triede Moto 4 (do 600 ccm) bol tretí a v celkovom poradí obsadil 9. miesto. Na celkovej 10. priečke skončil Vladimír Oboňa.

 

Serres rely 2018:

Absolútne poradie:

1. Štefan SVITKO (SR), 2. Wesley Pittens, 3. Paul Spierings (obaja Hol.), ... 9. Ján ZAŤKO, 10. Vladimír OBOŇA, ... 27. Martin BENKO, ... 30. Jakub LESCINSKY, ... 41. Jozef OPRCHAL, 42. Erik VLČÁK, ... 54. Peter GAŠPAROVIČ, 55. Peter REČIČÁR (všetci SR)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies