Svindalovi chýbajú v raňajkovom menu v Soči jogurty

NETKY.SK • 7 Február 2014, 08:51 • 2 min
Svindalovi chýbajú v raňajkovom menu v Soči jogurty

ČERVENÁ POĽANA - Nórsky zjazdár Aksel Lund Svindal má takmer dva metre a sto kíl, ale na raňajky si dáva takmer výlučne jogurty. Po príchode do horskej olympijskej dediny pre zjazdárov na ZOH v Soči však zostal prekvapený, keď jogurty chýbali v ponuke raňajkového menu.

slovakia

left justify in out

"Žiadny jogurt? Dávam si prírodný jogurt a müsli každé ráno, bez toho sa mi nemôže začať deň," posťažoval sa Svindal pre AP. Jeden z najväčších favoritov nedeľňajšieho zjazdu dodal, že bude ťažké sa s tým vyrovnať. Jednou z možností je zájsť si kúpiť jogurty do niektorého z bufetov, resp. samoobslužných reštaurácií. Na druhej strane, čo sa týka bývania, 31-ročný Nór prejavil spokojnosť. "Na izbe som s krajanom Kjetilom Jansrudom presne ako pred štyrmi rokmi vo Vancouveri. Máme dve izby a spoločnú kúpeľňu,“ podotkol. 

Svindal rád prehodí pár slov aj s kolegami z iných športov. V dedine stretáva najmä snoubordistov a akroatických lyžiarov. "Je to zábavné konečne vidieť aj niekoho iného ako tie isté tváre z alpského lyžovania. My alpskí lyžiari sme ako jedna trieda vo veľkej škole, ktorá sa nachádza na olympijských hrách,“ uzavrel Svindal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies