Svindal potvrdil štart na MS v super G

NETKY.SK • 4 Február 2015, 10:22 • 2 min
Svindal potvrdil štart na MS v super G

BEAVER CREEK - Nórsky zjazdár Aksel Lund Svindal nebude chýbať na štarte super G, prvej mužskej disciplíny na majstrovstvách sveta alpských lyžiarov v americkom Beaver Creeku. Svindal, ktorý v tejto sezóne pre roztrhnutú achilovku neabsolvoval žiadne preteky Svetového pohára, sa tak rozhodol po 11. mieste v utorkovom prvom tréningu zjazdu. Za víťazným krajanom Kjetilom Jansrudom zaostal o 1,12 s.

slovakia

left justify in out

"Budem jazdiť super G. Kandidátom na medailu síce zrejme nie som, ale minimálne nemám čo stratiť. Verím, že sa budem už len zlepšovať,“ komentoval Svindal, ktorý má v zbierke päť zlatých medailí z majstrovstiev sveta. Po nešťastnom zranení počas futbalového zápasu, ktoré ho postihlo 19. októbra 2014, a nevyhnutnom operačnom zákroku, sa do tréningového procesu vrátil o mesiac rýchlejšie, ako sa predpokladalo. A to najmä vďaka špeciálnej spevňujúcej obuvi na postihnutej nohe. 

 

Či sa napokon vôbec niekto postaví v stredu na štart super G, je otázne. V noci z utorka na stredu sa v dejisku MS očakáva husté sneženie a a ako pravdepodobná alternatíva sa javí presunutie pretekov zo stredy na štvrtok. Informuje o tom server ORF. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies