VIDEO Svetový šampión Vladimir Kličko si pred zápasom doberá Bryanta Jenningsa

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 18:35 • 2 min
VIDEO Svetový šampión Vladimir Kličko si pred zápasom doberá Bryanta Jenningsa

NEW YORK – Svetový šampión v ťažkej váhe Vladimir Kličko zaspieval pred súbojom s Bryantom Jenningsom pieseň, ktorou Američanovi poslal jasný odkaz.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný Kličko zverejnil na Instagrame svoju pieseň, ktorou si doberá doteraz neporazeného Američana. Súboj sa bude konať nadránom zo soboty na nedeľu v Madison Square Garden v New Yorku.

Tridsaťročný Jennings sa bude snažiť Ukrajincovi zobrať štyri majstrovské opasky, avšak držiteľ titulov WBA, WBO, IBF a IBO vyzerá byť pred súbojom dobre naladený. Kličko si pred dnešným zápasom zahral na klavíri a spieval pieseň "Bye bye, Hit the Road Jack".

 

 

Bye Bye @byjennings. Here's a song for you. @hboboxing @bild @rtlde 🎥 @neonostalgia

Video zveřejněné uživatelem Wladimir Klitschko (@klitschko_official),

 


Kličko už skôr vyhlásil: "Som si istý, že tento súboj vyhrám a obhájim si svoje tituly."

Jennings vyhral doteraz všetkých 19 súbojov, z toho 10 KO. Kličkova bilancia je však úctyhodná, keď zo 66 zápasov prehral iba tri a v neuveriteľných 53 súbojoch knokautoval svojich súperov.

Avšak bývalý údržbár Jennings povedal: "Verím si od začiatku. Nemám strach, viem čo v ňom je. Box je život, ktorý som si zvolil."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies